Vårt uppdrag

Fyll himlen med människor som blivit räddade genom kraften i budskapet om Jesus Kristus

Vi vill vara en del av Guds räddningsplan för mänskligheten! Guds hjärta för sin skapelse driver oss att gå till dem som ännu inte fått fått uppleva Hans kärlek. Genom att presentera Jesus för de onådda folken påskyndar vi Hans återkomst.

För att nå så många som möjligt håller vi offentliga möten på pionjära platser runt om i världen. Varje år ser vi tusentals människor blir frälsta och helade genom kraften i evangeliet. På hemmaplan brinner vi för att förnya, utrusta och mobilisera kristna i alla sammanhang till att vara med i uppdraget. Runt om i Europa och i vårt eget land arbetar vi strategiskt med att plantera levande församlingar och se dem växa och bära egen frukt.

Jag vill hjälpa till

Mission bland onådda folk

Så att uppdraget från Jesus blir slutfört

Alla människor är skapade av Gud och designade att kunna ta emot sanningen om vem Han är. Därför tror vi att budskapet om Jesus fungerar i alla kulturer och i alla tider. Gång på gång leder Gud oss till onådda områden och pionjära sammanhang där vi får vara med och bryta ny mark för evangeliet.

Vi har sänt ut team till över 40 länder och arbetat bland hundratals folkgrupper med att dela Jesus på det mest effektiva sättet för varje sammanhang. Vi proklamerar Jesus på stora offentliga möten, håller seminarier för pastorer och ledare, och möter människor i byar, hem och caféer. Överallt får människor uppleva evangeliets kraft till helande, befrielse, upprättelse och förvandling. Över 2700 nya församlingar har hittills startats som ett direkt resultat av satsningarna.

Läs mer

Träningsskolan TEAM-Pionjär

Från undervisning till praktik

Gud har lagt ner gåvor i dig för att bryta ny mark för Guds rike i Sverige och bland onådda folkgrupper i världen. På träningsskolan TEAM-Pionjär får du praktisk undervisning och lär dig upptäcka och växa i dina gåvor. Utbildningen är 10 månader, och drivs i samarbete mellan Gå ut mission och Team med uppdrag. Du placeras i en församlingsplantering tillsammans med en kurskamrat. Där finns handledare som stöd och hjälp för dig. Under utbildningen ges också den unika möjligheten att följa med evangelister på kampanj i Asien och Afrika.

Läs mer och ansök

Ung missionär

Världen väntar

Lägg en vecka av din sommar på mission bland en onådd folkgrupp. Du som är 15-20 år har möjlighet att bli en del av vårt team på ett riktigt missionsäventyr. Vi tror att det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv när du är med och sprider budskapet om Jesus och ber för sjuka till helande. En vecka då du får bli använd, utrustad och utvald!

Jag vill följa med

Församlings­plantering

Strategisk expansion av Guds rike

En av våra prioriteringar är att plantera levande församlingar på de platser i Skandinavien och resten av Europa där det finns behov. Vår vision är att se dem förankras lokalt och att medlemmarna växer i antal och andlig mognad. Idag har vi flera församlingar i Sverige, som även är ett del av vårt supportnätverk.

Läs mer

Boka in ett besök

Inspiration och andlig förnyelse

Organisationer, samfund och kyrkor i hela Norden anlitar ofta våra medarbetare till konferenser, möten och undervisningspass. Vi brinner för att komma med Guds liv och kraft till alla kristna församlingar. Våra evangelister och medarbetare inspirerar med levande Ord från Gud, färska vittnesbörd och filmer från missionsarbetet, och undervisar på ett relevant och uppmuntrande sätt i just ert sammanhang.

Kontakta oss

Möt vårt team

Jonas Andersson

Missiondirektor och evangelist

Rickard Lundgren

Grundare och evangelist

Läs mer om oss

Läs vidare

Utvalda sidor

De senaste inläggen

Fler inlägg