Young Missionaries förbön

Young Missionaries

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av ditt lov på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet på att få pröva vingarna på missionsfältet!

Nordmakedonien 2
IMG 5718
IMG 7849 1
IMG 7352

Följ med ut på missionsfältet!

I Young Missionaries finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

Praktisk information 
Kostnaden för resorna är 3500 SEK + flygbiljett
Datumen för resorna kan variera något beroende på flyg

Ansökan
I nuläget är ansökan stängd.

Har du frågor eller funderingar?
Vid frågor hör av dig till Ellen@gautmission.org / Joel@gautmission.org

20220803 191921 scaled

 

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Citat Ym 2022

Hur ska jag ha råd?
Ta hjälp av andra ekonomiskt! Vi rekommenderar att du söker ekonomiskt bidrag i din hemförsamling. Många hemförsamlingar har färdiga blanketter för detta. Men om en sådan inte finns kan du använda vårt formulär som heter ”Ansökan om bidrag till missionsresa”. Den laddar du ner här! 

ym 1