Young Missionaries förbön

Young Missionaries

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av ditt lov på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet på att få pröva vingarna på missionsfältet!

Nordmakedonien 2
IMG 5718
IMG 7849 1
IMG 7352

Följ med ut sommaren 2024!

I Young Missionaries finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

Nordmakedonien  
23 juni – 30 juni
4 augusti – 11 augusti  

Lägg en vecka av ditt sommarlov och häng med på en missionsresa till Nordmakedonien. Du får åka med ett team av unga människor och träffa våra kontakter i landet, ett sammanhang som brinner för Jesus och planterar församlingar så det står härliga till! Vittna om din tro, spela drama och visa Jesus för barn, åka ut och betjäna små församlingsplanteringar, hänga på evangelisationscafé. Ja möjligheterna är oändliga. Du får under resan lära dig hur man predikar till människor som aldrig hört evangeliet förut.

Bulgarien 
21 juli – 28 juli
28 juli – 4 augusti

Lägg en vecka av ditt sommarlov och häng med på en missionsresa till Bulgarien. Du får åka med ett team av unga människor och träffa våra kontakter i Pazardzjik. Dem jobbar ständigt för att nå utsatta turkar och romer i Bulgarien med evangeliet. Här får du åka ut till enkla byar runt om Pazardzjik. Väl på plats i byarna får du vara med och vittna, spela upp drama, predika, be för sjuka och mycket mer. Du får under resan lära dig hur man predikar till människor som aldrig hört evangeliet förut. Vi samarbetar tätt med våra lokala kontakter i Bulgarien som sedan fångar upp dem människor vi möter till församlingsplanteringar ute i byarna.

 Praktisk information 
Kostnaden för resorna är 4600 SEK + flygbiljett
Datumen för resorna kan variera något beroende på flyg

Vaccinationspass
I nuläget finns det inget krav på covid-pass för inresa i de länder vi anordnar resor till. Det kan komma att ändras och om du av olika anledningar valt att inte vaccinera dig så kan vi gemensamt se över möjliga alternativt i form av PCR-test innan resa eller liknande.

Har du frågor eller funderingar?
Vid frågor hör av dig till Joel@gautmission.org

20220803 191921 scaled

Ansökan

Ansökan öppnar snart!

 

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Hur ska jag ha råd?
Ta hjälp av andra ekonomiskt! Vi rekommenderar att du söker ekonomiskt bidrag i din hemförsamling. Många hemförsamlingar har färdiga blanketter för detta. Men om en sådan inte finns kan du använda vårt formulär som heter ”Ansökan om bidrag till missionsresa”. Den laddar du ner här! 

Citat Ym 2022
ym 1