Kampanj

Var med

Bli involverad i uppdraget

Om du också brinner för att nå ut med budskapet om Jesus, finns det många sätt att vara med. Vilken din roll än är så är vi tacksamma och får alla glädjas över vad Gud gör.
Vi tror på dig som är ung! Gud har spännande planer och vi vill hjälpa dig in i din framtid.

TL_Newsletter-1200x628

Håll dig uppdaterad

Ta del av gratis nyhetsbrev och vårt sociala flöde

Följ med i vårt nyhetsflöde om vad Gud genom vårt arbete och var aktiv i att be för genombrott och dela med dig om inspirerande rapporter. Nyhetsbrevet kommer ut varje månad. Välj om du vill ha det tryckta Nyhetsbrevet skickat hem till dig eller om du vill läsa det digitalt på vår hemsida. Klicka på knappen för att registrera dig för ett eller båda alternativen. 

Uppföljning

Be med oss

Vi behöver hjältar i det fördolda

Vi vet att bön i frimodig tro på Gud öppnar dörrar och hjärtan, och är motorn i vårt missionsuppdrag. Som vår bönepartner är du både med bär bördor och delar segrar med oss. Följ vårt arbete via nyhetsbrevet och våra uppdateringar på internet. Kontakta oss gärna direkt med vad du hör från Gud, eller med frågor om vad som är våra spännande utmaningar just nu.

puzzle

Ge en gåva

Ditt bidrag gör stor skillnad

Din gåva kommer att användas till kampanjer och församlingsplanteringar på olika onådda platser i världen. Genom vårt arbete når vi ständigt nya människor med det frigörande budskapet om Jesus Kristus.

var-med

Bli en stödförsamling

Tillsammans i uppdraget att nå världen

Låt er församling kanalisera sitt uppdrag att nå ut till hela världen genom Gå ut mission! Som stödförsamling är ni med som aktiva ekonomiska bärare, lyfter fram böneämnen och håller er långt framme med information och nyheter från vårt uppdrag.

Som stödförsamling får ni boka in besök från våra evangelister och medarbetare för inspirerande möten i er kyrka, tillgång till videofilmer från våra kampanjer och möjlighet att sända medlemmar på missionsresor.