Om oss

Vår organisation

Gå ut mission är en ideell missionsförening som har funnits sedan år 2000. Idag har vi ett växande team av drivna medarbetare, evangelister och volontärer som är med i vårt expansiva arbete. Vi har en bred förankring bland kyrkor i hela Norden och driver olika projekt i samarbete med flera av de stora samfunden och rörelserna.

GO TEAM är namnet på vårt medarbetarnätverk som består av människor som brinner för mission och församlingsplantering. Här ingår både anställd personal och ideella medarbetare. Om du också vill bli en del av GO TEAM, hör av dig till oss.

Besöksadress: Industrigatan 44, Nässjö.
Organisationsnummer: 817606-0088.

Läs om vår historia

Lär känna några av våra medarbetare

Jonas Andersson

Missionsdirektor och evangelist

Jonas leder Gå ut missions arbete och brinner för att koppla samman olika delar av Kristi kropp för att utföra missionsbefallningen. Jonas har lång erfarenhet av pionjärt arbete bland onådda folk genom kampanjer och ledarseminarier. Han älskar ishockey i allmänhet och New York Rangers i synnerhet. Jonas bor i Nässjö med sin fru Guðrun Marta och sina barn.

Rickard Lundgren

Grundare och evangelist

Efter att ha varit aktiv i missionarbete i många år startade Rickard och hans fru Karin Gå ut mission år 2000. I sin apostoliska tjänst har han rest på stora kampanjer i hela världen och sett hundratals församlingar planteras som ett direkt resultat. Rickard bor i Katrineholm och arbetar också i Equmeniakyrkans församlingsplanteringsarbete.

Andreas Cucca

Evangelist

Andreas är styrelsemedlem i Gå ut mission och ansvarar för arbetet i Bangladesh. Han är en inspirerande talare som älskar att vinna och träna människor till Jesuslärjungar. Förutom att leda team och tala på kampanjer gillar han Tintin och samlarbilder. Andreas planterar församling i Göteborg och är även pastor i Bottnaryd, där han bor med sin fru Lina och deras döttrar Agnes och Lily.

Lina Cucca

Evangelist

Lina har ett sätt att fånga uppmärksamhet genom kreativ framställning av evangeliet, och har fått leda många till frälsning. Hon är mamma med intresse för inredningsdesign och har ett öppet hem. Älskar att bygga den lokala församlingen tillsammans med sin man. Pluggar till dataingenjör.

Anton Karlsson

Evangelist och ansvarig för Ung missionär

Efter sitt år på TEAM-Pionjär har Anton funnits med på många positioner i organisationen. Han har ett hjärta för att leda unga människor ut i mission. Anton är initiativtagare till Ung missionär och reser flera gånger om året och predikar på kampanjer. Mångsysslare som bland annat gillar att snickra möbler.

Emma Mauritzon

Linjeledare för TEAM-Pionjär

Emma ansvarar för Gå ut missions träningsskola TEAM-Pionjär, en utbildning som hon själv gått. Hennes varma sätt, ledarskapsegenskaper och organisering är uppskattade av både elever och medarbetare. Emma älskar skidor, djur och friluftsliv, och läser teologi på Örebro Missionsskola. Hon är gift med Albin och är med och planterar en församling i Örebro.

Michael Tågerud

Administrativt ansvarig

Michael är styrelsemedlem och kassör i Gå ut mission. Han är en naturintresserad programmerare som läser böcker i imponerande takt. Med sin analytiska förmåga och breda kunskap i allt från teologi till problemlösning är han en ovärderlig resurs på Gå ut missions kontor. Michael bor i Nässjö och är aktiv i sin hemförsamling.

Läs vidare

De senaste inläggen

Fler inlägg