GO teams Alexander Bervebrink rapporterar från Burkina Faso

I slutet av Mars reste Alexander Bervebrink från Gå ut missions medarbetarnätverk GO team och Richard Gunning samt Svein Egil Fikstvedt till Burkina Faso för den 43:e ACE kampanjen i landet. 

Kampanjen ägde rum i den sydvästra delen av landet i en by som heter Guéguéré.  När veckan sammanställdes kunde vi konstatera att teamet hade kontakt uppgifter 620 människor som hade för första gången i sitt liv sagt sitt JA till Jesus, helt fanatiskt.

Under fyra kvällar proklamerades evangeliet och många människor sökte Jesus! Jesus rörde vid Guéguérés befolkning, både i hjärtat och i kroppen, många sökte sig till förbön för olika sjukdomar i sina kroppar. Under kampanjen blev flera människor befriande från demoniska makter.

En kväll kom en mamma upp på scen med sin dotter. Tårna strömmade ner för kinderna på mamman när hon berättade att dottern hade fötts med väldigt dålig syn , men under kampanjen rörde den store läkaren Jesus vid henne och ögonen öppnades för den lilla tjejen! Hon behöver inte längre leva blind utan hon lever nu mera i ljuset av Jesus!

Varje kväll satte Jesus människor fria från demoniska angrepp.

Många vittande om hur de hade man hade haft problem med onda andar men efter befrielse böner i Namnet Jesus har man satts fri! förbönsteamet fick arbeta hårt och var ihärdiga i bönen

På dagarna ägnade vi oss åt ledarskapsseminarium, och det var

ett rejält gäng som samlades och tog del av undervisningen.

Sista dagen låg fokus på att starta nya församlingar och när Richard utmanade lyssnande att ge ett löfte till Jesus att inom ett år ha planterat en församling räcket flera upp sina händer och gav ett troslöfte till Jesus! Vi kan bara drömma om vad Jesus kommer att göra i byarna runt Guéguéré det närmaste året!

För mig var det den tredje ACE-kampanjen som jag var med på och för den delen den tredje kampanjen. Att få åka med Richard och Svein Egil och blir tränad och uppmuntrad av dem var fantastiskt. Att bli utvärderad och få ”läxa” till kvällen efter är väldigt utmanande och bra. Man växer i sin tjänst eller rättarsagt man blir skicklig gjord.

Bollen i Guéguéré är satt i rullning, nu få vi hjälpas åt att be för de skördearbetarna som antog utmaning under efter det sista seminariet!

Alexander Bervebrink, GO team

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission