Korsvandring på Tre dagar

Tre dagar är Sveriges största Påskfestival för ungdomar och i år samlades över 1000 personer på mötena i Kungsportskyrkan i Huskvarna. I år fanns vi lite här och där på konferensen. Bland annat genom konferensens riktade insamlingar till våra kampanjer i Marwari. Vi höll även i årets korsvandring som slutade i ett offentligt möte på Huskvarna torg. Med färgglada posters, clownshow, starkt drama och förkunnelse blev det hela ett härligt kampanjmöte i Svensk kostym.

korsvandring tre dagar Ellen

Vår evangelist Ellen Thornell proklamerade ett levande och rakt evangelium och bjöd frimodigt in till frälsning. 13 personer ståendes ute på torget och gatan gensvarade nästan omedelbart och räckte sina händer för att be med i en överlåtelsebön. När vi pratade med en pastor efteråt så berättade han att de börjat med uppföljning av en av de som bett, redan samma dag. I Gå ut mission trivs vi ute på vägarna och stigarna både utomlands men också i Sverige.

På lördagen byggde hela konferensdagen upp till ett kvällsmöte där vår missionsdirektor Jonas Andersson predikade. Ett möte med fokus på Guds lamm och en radikal förkunnelse som inte lämnade någon oberörd. Det som hände i lokalen i samband med Jonas inbjudan och öppnandet av förbönsplatsen kan endast beskrivas som ett slags heligt kaos. Trots många förberedda förebedjare som stod redo, fick ledarna springa runt och dra dit många fler ledare än de hade räknat med då det blev långa köer till förbönen. Att stå där mitt i myllret av förbön var en förmån utan dess like.

korsvandring tre dagar Jonas

Det var nästan så att man tog av sig skorna för man kände att man stod på helig mark, eller som sagt i ett heligt kaos. Unga människor gav sina liv till Jesus, folk grät och skrattade i Anden, ungdomar bad för varandra. Ett flertal ungdomar fick bli döpta i helig Ande och bli utrustade för att bygga Guds rike. Hungern efter en äkta, levande relation med Gud var påtaglig. En hunger som märktes både i mötena under konferensen men också i enskilda samtal med ungdomar som vi fick ha under helgen.

Varje dag mötte vi mängder med ungdomar i vår monter med frågor om mission och hur de kan finnas med på olika sätt. Redan samma dag som konferensen avslutades började nya anmälningar trilla in till sommarens missionsresor med Young Missionaries. Samtliga av dem hade gjort ett möte med Gud i konferensen och sedan pratat med någon i vår monter. Vi tackar Gud för att vi får vara ett redskap som sätter unga människor i funktion och rakt in i Jesu missionsbefallning.

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission