asienkampanj

Gud gör så mycket här!

Efter två års pandemi då vi inte kunnat skicka våra Team Pionjär-elever på utlandspraktik, fick vi äntligen ut dem! Klassen var fylld av förväntan men också en hel del nervositet inför resan till ett land i Asien. För några veckor sedan återvände klassen till Sverige och deras rapporter över vad de fick vara med om skulle kunna sammanfattas så här: Gud gjorde så mycket!

När alla flygen dit var färdigflugna så delades klassen upp i två team. Vi sa hej då till varandra och åkte sedan iväg för att genomföra två minikampanjer vardera. Dessa såg lite olika ut. Några hölls utomhus på öppna platser och andra genomfördes inomhus. Under vissa möten var det mycket dans och lek med barnen. Andra möten var mindre dansanta, men även de ledde till en större barnaskara i Guds familj.

”Ikväll har vi haft en dunderkväll på kampanjen. Det har varit väldigt många människor där. Särskilt många barn. Ännu fler barn än det varit de andra kvällarna. Det kommer fler för varje dag. Vi har fått leka och dansa mycket med dem. Och vi har fått berätta om evangeliet, det glada budskapet för dem. Folk fick ge respons och det var underbart att se.” / Emelie

”Ett av mina favoritminnen var att sprida glädje bland barnen. Utan att kunna kommunicera genom ord lyckades jag lite spontant endast med kroppsspråk att få igång ca 15 killar på ”Följa John”. Det övergick i ett gympapass i solen och vi hittade en ny nivå av svettighet, men det var värt det!” / Alfred

Nästan alla som var på mötet räckte upp handen vid frälsningsinbjudan. Det var så mycket glädje och vi har fått se helanden. Det var en helt fantastisk kväll.” / Alva

Det var genomgående god uppslutning på mötena och gott gensvar på inbjudan till frälsning. Våra inhemska medarbetare var så glada och tacksamma över det som skedde. Många av dagarna började med att eleverna undervisade lokala troende i Bibeln och senare på kvällen hölls kampanjmöten. Även på kampanjmötena var eleverna aktiva i att hålla warm-ups, predika, vittna, be, sjunga och spela drama. Ett av teamen gjorde många hembesök där de fick bygga fina relationer och vara till stor uppmuntran.

”Tjejerna i teamet fick möta ett gäng yngre tjejer flera gånger och prata om tro med dem. Detta ledde till att de vågade vittna i en kyrka och berätta om Jesus för övrig familj och vänner. Deras tro fick en ny eld och vårt team blev otroligt uppmuntrade över hur Jesus ledde oss till dem flera gånger.” / Joel

Gud gjorde många mirakler. Det varierade lite från möte till möte, hur frimodiga människor var att vittna om dem. Men även i efterhand kommer rapporterna in. En av våra inhemska medarbetare berättar om en kvinna som hade en fruktansvärd hudsjukdom som gjorde att hon hade stora bölder på hela överkroppen. Efter att teamet bett för henne under ett av möten så blev hon fullständigt botad. Nu har hon och hela hennes familj bestämt sig för att följa Jesus!

”Vi är så uppmuntrade, så glada, så tacksamma för vad Gud gör på den här platsen. Det är så fantastiskt att se! Det var många som räckte upp sin hand i kväll som en respons på frälsningsinbjudan och kom fram till förbön för helande t ex en som blev helad från ryggsmärta. I två-tre år hade mannen gått med ryggsmärtan, men ikväll blev han helad. Så fantastiskt! Gud är god och gör grejer på den här platsen.” / Edwin

”Det var en kvinna som knappt kunde se som fick synen tillbaka. Och det var många som hade olika typer av smärtor som helt och hållet försvann. Gud är god och han arbetar vart vi än är. ” / Emelie

Som kursledare för dessa fantastiska elever känner jag stor glädje och tacksamhet över deras villighet, längtan och kärlek till människor. Det finns också en stor tacksamhet till alla våra inhemska medarbetare som investerar sina liv i att de goda nyheterna ska höras och tas emot. Och givetvis till alla er förebedjare och givare som med glädje och generositet gör detta tillsammans med oss. Jag känner också en stor tacksamhet över att Gud använder oss för sina mäktiga planer. För som redskap i hans händer, är vi hammare, såg, skruvmejsel eller andra verktyg. Men det är Han, snickaren från Nasaret, som gör verket.

”Det är fantastiskt hur mycket Gud gör på den här platsen. Det har varit så otroligt mycket människor. Det var helt fullproppat. Jesus har helat människor. Han har befriat människor. Han mötte med människor i kväll. Det är helt fantastiskt. Jesus gör så mycket här.” / Joel

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission