Missionsläger Nässjö stream

Missionsläger i Nässjö

Under höstlovsveckan användes vår studio i Nässjö flitigt. Kväll efter kväll hade vi möten ner till Pakistan och Assam. Med oss hade vi ledare från organisationen och även ungdomar som var nyfikna på det här med mission. En del av dem hade varit ute förut men för andra var detta något helt nytt. Förutom mötena som i sig ledde till frälsning, helanden och under så blev en tydlig seger från veckan Guds verk i oss alla. Så underbart att vi får välsigna och samtidigt bli välsignade tillbaka.

Ett fokusområde för Gå ut mission är just att träna nästa generations missionärer. Därför kändes det givet att bjuda in ett gäng från nästa generation som var med och betjänade i mötena ner till Pakistan och Assam. Dagarna innehöll bland annat undervisning, träning, bön och såklart själva live-mötena. Här får du ett axplock från några av alla dem som medverkade i veckan:

missionslager2

Det väcktes en stor längtan i mig att få ut och missionera och nå de onådda och jag insåg hur orättvist det är att vi får leva i ett samhälle där vi lever runt omkring massa kyrkor och får egentligen varje dag chans att höra om evangeliet medan vissa aldrig ens får chansen att höra om evangeliet på grund av att det typ är olagligt, fattigt och helt enkelt inte finns någon kyrka i närheten.
Sen när jag var med i bönerummet under mötena hände något speciellt. Jag har inte innan varit med om att Gud har talat så starkt förut, jag kände verkligen att ”jag måste be för det här och det här” och att Gud verkligen visade för oss att det finns otrolig kraft i bön.

– Jesper Bengtsson

ag tänkte nog inte att jag skulle medverka i mötena när jag kom hit men sen blev det så. Precis innan kändes det otroligt förväntansfullt, kände så självklart att Gud kommer göra nått. Atmosfären och stämningen innan mötena av förväntan och förtröstan på Gud var häftig.

Jacob Larsson

Att få medverka i mötena var fantastisk kul. Att få vara med och märka att Gud kan använda mig. Gud gör ju fantastiska grejer hela tiden men att få uppleva att även när jag bad så hände det grejer, det var speciellt.

– Emanuel Havskog

Det blev spännande dagar i Nässjö där vi påmindes om hur stor och god vår Gud är! Vi fick vara med och predika evangeliet, berätta vittnesbörd och be för sjuka. Gud begränsas inte av någon skärm utan räddar, helar och förvandlar människors liv även när man inte kan vara på plats! För mig kändes det galet häftigt att det kan hända så otroligt mycket i en liten studio. Vi blev alla uppmuntrade, berörda och taggade på att berätta om Jesus och fortsätta att leva 100 % för honom! Vi fick också en värdefull tid tillsammans med Gå ut missions hjältar som brinner för att nå de onådda med evangeliet ”no matter the circumstances”.

Melissa Gottfridsson

Jag kan knappt beskriva hur tacksam jag är för det Gud gjorde i Pakistan och det han gjorde i mig under dessa dagar. Många människor fick lämna sina liv till Jesus, få sina synder förlåtna och möta en Gud som älskar dem. Halleluja! Det skedde också många helanden. En man fick efter bön sin hörsel tillbaka, ryggsmärtor försvann för en annan och magont släppte i Jesu namn.

Ebbe Westmark

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission