Ledarträningselever och Pionjärer

Sedan 2009 bedriver vi tillsammans med Team Med Uppdrag i Aneby Team Pionjär, men sedan några år tillbaka har vi också en ännu mer nischad utbildning som ett tredje år efter avslutad bibelskola och Pionjärår. Det är vår ledarträningsutbildning där kursplanen är skräddarsydd för varje elev. Under året får man gå nära erfarna ledare och tränas genom personlig coachning i olika fält. I år har vi två stycken ledarträningselever, Joel Petersson som har sin primära praktikplacering i Borås och Josef Johansson som kommer vara i Vetlanda. Be med oss om beskydd, välsignelse och ledning för dem under deras spännande år av ledarträning! 

ledartraning2021

Äntligen är hösten här och våra nya Team Pionjär-elever är redan utskickade till sina församlingsplanteringar! I år spräckte vi för första gången 10-gränsen och räknar in 11 elever som fördelas i fem olika team. Vi är otroligt glada över dessa människor som Gud sänder ut för sitt rikes skull och vi är fyllda av förväntan över vad Gud kommer att åstadkomma både i dem och genom dem under det kommande läsåret. I år har vi dessutom två ledarträningselever. Låt oss ge en kort presentation av årets elever:

pionjarer2021

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission