Kampanj i Indien

2021 har bara börjat men Gå Ut Missions lokala team i Assam har redan genomfört två kampanjer. I mitten av januari anordnade tre av våra teammedlemmar, Miccatelo, Bijoy och Rupkor en serie möten i en by i norra delarna av Assam. I den byn utgjorde invånarna en mix av olika folkgrupper. Assam är visserligen en av de mindre delstaterna i Indien men här finns ändå cirka 115 olika etniska grupper. Många med helt olika språk och kultur, vilket försvårar när man ska predika evangeliet. Men ledarna i det lokala teamet kommer från olika stammar, vilket är en fantastisk tillgång i arbetet. Gud är god och budskapet nådde många människor på plats. Många gav sina liv till Jesus och efter kampanjen lät 12 personer låta döpa sig. Prisat vare Herrens namn!

I februari undervisade vår medarbetare Salnang på en kampanj i ett svårtillgängligt djungelområde uppe i bergen i norra Meghalaya. Hit upp kan man bara ta sig med fyrhjulsdrivna jeepar. Guds kraft rörde sig bland folket och många människor blev helade från olika sjukdomar och andra lidanden. Det här följer vittnesbörden från några av de mirakler Gud gjorde under kampanjen.

Salnang berättar bland annat om en man med synproblem som blev helt helad och efter förbön hade perfekt syn på båda ögonen. En ung man kom till mötet på lördagskvällen, han var nästan blind men Jesus återställde hans syn och han kunde åka hem fullständigt helad, prisad vare Herren! En kvinna med en stor tumör på halsen fick förbön och tumören krympte till bara storleken av en fingertopp. En annan dam kom med nackspärr och smärta i axlarna. Men Gud kunde lösa upp stelheten och ta bort smärtan. De vittnade alla om vad Herren hade gjort.

Efter dessa dagar hade 14 personer blivit frälsta! Kampanjen kunde hållas utanför polisens radar, tack vare det otillgängliga läget och därför bli så framgångsrik.

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission