Nya kampanjer bland de onådda i Pakistan!

2004 reste jag till Pakistan första gången. Där bekräftade Gud mycket av min kallelse och kastade mig ut i den tjänst jag sedan dess stått i. Jag minns så tydligt det första större kampanjmötet där jag skulle predika. Skälvande, men med en brand på insida som gav mig visshet om att Jesus var där och en känsla av att vara mitt i Guds vilja för mitt liv. Med mig på scenen stod en annan ung man – Jabran Inayat. Det var första gången jag predikade på ett kampanjmöte och för honom var det första gången han tolkade! Ett speciellt band uppstod där den kvällen när vi tillsammans fick se hundratals människor uppleva förvandling i sina liv. Frälsning, helande och befrielser! Detta var något vi skulle få uppleva många gånger tillsammans. Under ett antal år hade jag själv, flera av Gå Ut Missions övriga evangelister och ytterligare kollegor från ACE ett femtiotal kampanjer i Pakistan där över 250 nya församlingar grundades som ett resultat! Sedan följde en tid av förföljelse för våra syskon i Herren och stora delar av familjen fick fly till olika delar av världen. Kampanjverksamheten i Pakistan sattes på paus för oss och vi upplevde att vi skulle vänta tills vi fick en tydlig maning igen. Herren ville det så att Jabran och hans hustru Gita skulle få en tillflyktsplats i Sverige och sedermera Norge. Under åren här i Norden har Gud rest upp dem att tjäna i ett otroligt spännande TV-arbete, men ett tilltal om att kampanjerna skulle komma igång igen har också de burit. Nu är tiden kommen då vi ska börja arbeta tillsammans igen!

Den 25-26 februari kommer Jabran och jag tillsammans med hans team i Pakistan att hålla en pionjär kampanj i en liten by i sydöstra delen av landet! Där bor en folkgrupp som heter Marwarifolket där majoriteten är hinduer, muslimer eller en mix av de båda religionerna. Kampanjen kommer att äga rum på plats i byn, men jag kommer predika live från vår studio i Nässjö och Jabran kommer att tolka från deras studio i Norge! Förberedelserna är sedan länge i full gång och stora skärmar kommer ställas upp på fältet där vi kommer att förmedla evangeliet och be för sjuka. Parallellt med att kampanjen pågår i byn så sänds densamma på den näst största satelliten i Asien med ett stort upptagningsområde, på lokala kabeltv-nätverk och IPTV-boxar. Tiotusentals muslimer och hinduer i Pakistan och flera andra länder kommer därför den vägen att kunna få höra om Jesus direkt på TV. Vårt team på plats kommer gå igång med uppföljningen så snart sändningen avslutats. Målsättningen är att minst en ny församling ska startas i byn. De som följer sändningen via TV från andra platser vill vi också ge möjlighet att gensvara och går därför in och stöttar ett callcenter dit man kan ringa för förbön, få samtal, ställa frågor och bli frälst. Detta är den första av redan tre inbokade liknande kampanjer under våren. Som ni förstår behöver vi hjälp för att ro iland det här. Den här satsningen kostar en hel del pengar, men vi går också än en gång in på pionjär mark med en typ av satsning vi aldrig tidigare gjort förut. Vill du hjälpa oss att gå ut på de digitala vägarna och stigarna genom att ge och be lite extra för Pakistan och den kommande kampanjen? På förhand vill jag än en gång rikta ett varmt tack för ditt hjärta för de onådda folken.

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission