Tvätta händerna, knäpp händerna

Det är viktigt att inte vare sig gripas av eller sprida panik. Kärlekens ande driver ut all fruktan. Likaså är det viktigt att vi som Guds tjänare agerar övervägt och i Kristi kärlek. Hänsyn och kärlek till vår nästa måste vara vägledande samtidigt som vårt uppdrag är av yttersta vikt. 
På grund av Coronaviruset så har våra två kampanjer i Bangladesh respektive Burkina-Faso fått ställas in. Teamen som fick beskedet när de var i de respektive länderna togs hem i förtid som en säkerhetsåtgärd. Flygbolag hade redan börjat ställa in flyg så vi valde att fatta ett snabbt beslut för att säkerställa att våra teammedlemmar kom hem till Sverige.  

Utifrån de direktiv från landets myndigheter och på grund av rådande läge i Sverige och omvärlden så inställdes GO Team-dagen den 21e mars och det offentliga mötet REVIVE, som planerats till kvällen.
Till sist vill vi uppmana alla att i kärlek till vår nästa följa de rekommendationer och uppmaningar som kommer från våra myndigheter. I kärlek vill vi också hålla uppe i bön alla våra förtroendevalda och tjänstemän som tvingas fatta svåra beslut dessa dagar. Vi ber för vårdpersonal, forskare och andra som sliter extra nu. Vi omsluter de som finns i riskgrupper och ber om beskydd. Och i Jesu namn bryter vi fruktans makt och proklamerar namnet Jesus över alla andra namn! 
Låt oss fortsätta tvätta händerna och knäppa händerna.

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission