Gathering 2019

Att hjälpa unga i att dela med sig av sin tro och konkret träna dem i allt som har med mission att göra. Detta är något som tog fart konkret för 8 år sedan då det började anordnas missionsresor för unga. Detta är något vi sett god frukt av då flera av de som åkt ut som unga nu leder team och andra fortsätter sin vandring mot att nå de onådda genom andra sammanhang.

Sedan detta blev en del av organisationen har det funnits en dröm om att samla de som åkt ut med Young missionaries även i Sverige för vidare undervisning och pepp för att åka ut tillsammans igen. Den 22-24 november tog detta plats i Korskyrkan Borås. Både ungdomar som varit ute och som var intresserade av att ta steget ut samlades. Gathering 19 blev en succé. Ungdomar främst från södra Sverige samlades och blev peppade på att nå de onådda folken. Helgen hade inslag av undervisning, evangelisation, lovsång och förkunnelse, samt tid för att koppla med andra ungdomar med ett hjärta för mission.

Tanken bakom Young Missionaries Gathering är att det ska vara som en inandning. Ett tillfälle för fördjupning, pepp och nya ungdomar som vill åka ut. Så att utandningen blir mer kraftfull. Att nya team skapas med brinnande ungdomar som vill dela med sig av sin tro till andra människor.
En highlight för mig var när jag gick förbi ett bord med ungdomar som varit ute på olika resor delade erfarenheter och vittnesbörd. ”Det var så häftigt att se hur folk ville ta emot Jesus”, ”Det var första gången jag såg någon bli helad”. Det värmde i hjärta att få höra om hur det påverkat deras vandring med Jesus i en riktning mot andra människor. Nästa Young missionaries – Gathering äger rum 16 Januari 2021, men tills dess kommer ett flertal resor ta plats runt om i världen, med ungdomar som vill göra Jesus känd!

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission