Var och en som än åkallar Herrens namn ska bli frälst

 

Jag minns fortfarande den första kampanjen jag var med på. Det var för 6 år sen i en liten stad i västra Guinea tillsammans med pappa (Rickard Lundgren). Jag kommer ihåg hur det berörde mig när jag såg folket åkalla Herrens namn.

Det är något alldeles speciellt när människor ropar efter Jesus. Mörkret flyr och ljuset bryter fram, bojor blir till frihet, sjukdom till helande, synd till frälsning och det sker något med atmosfären, speciellt när de sker på platser där det sen innan fanns väldigt få eller inga kristna. Detta är något vi ser ske i Guinea under våra satsningar där, tack vare Guds stora nåd och kärlek.

Den 25e Mars har jag den stora glädjen att få resa tillbaka till Guinea och till den muslimska staden Téliméle för att hålla en kampanj där. I Téliméle bor den onådda folkgruppen Fulani som vi jobbar hårt på att nå med evangelium just nu. Vi kommer köra en fem dagar lång kampanj och pastorskonferens för att utrusta och inspirera de lokala pastorerna till uppföljning och församlingsplantering efter kampanjen. Med mig reser vår ledarträningselev Clara Johansson och Ellen Göthberg som rest med Ung Missionär i flera år, vilket känns väldigt kul. Min bön är att se Evangeliet slå igenom på ett underbart vis och att namnet Jesus blir åkallat och upphöjt över hela Téliméle! För att kunna genomföra detta är vi beroende av både dina böner och dina gåvor. Låt oss tillsammans vinna den här världen för kung Jesus Kristus! Tack för ditt engagemang för de onådda, önskar dig Guds rika välsignelse!

Rom 10:13 ”Var och en som åkallar Herrens namn ska bli frälst”.

Simon Lundgren

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission