Rivstart för de onådda!

 

Nu blickar vi framåt mot ett nytt år i evangeliets tjänst! Ett år där vi längtar efter att återigen få se Guds verk i och genom människor över världen. Vi tror Gud om förvandlade människor och platser, frälsning, helande och befrielse.

Vi rivstartar på en gång med mycket som händer och med resor till både Afrika och Asien. Dag Heggset reser snart till Thailand för att träna ledare för underjordiska kyrkor i Sydostasien. Peter Ek åker till Tchad för att undersöka möjligheterna till samarbete med en för oss ny kontakt där. Jag själv har en kampanj i Sri Lanka i mitten på februari.

Du kan vara med! Vi tror på bönens kraft. Vi läser det i Guds ord, vi ser det genom historien och vi kan vittna om det själva: att bön gör skillnad. Därför vädjar vi nu till dig om att stå med oss i bön under kommande resor och satsningar. Be att vi ska bli ledda till de gärningar som redan är förberedda. Be att evangeliet ska bli förmedlat till de onådda. Be att Guds kraft ska få byta igenom på nya platser. Be att människor ska bli berörda till frälsning!  

Tillsammans når vi de onådda!  I takt med att vi rivstartar arbetet i början på det nya året med flera resor behöver vi också att du ber vår herre om ledning i hur mycket du ska vara med och ge. Som du förstår har vi en hel del kostnader framöver som behöver täckas. Gud välsigne dig och din gåva!

Daniel Bäckrud

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission