Ungdomsteam i Thailand

Jag hade förmånen att få leda ett fantastiskt ungdomsteam under BLITZ-satsningen i Thailand. Vår resa gick till den nordöstra provinsen Mukdahan som gränsar mot Laos. Vi hade fyra intensiva dagar med 10 möten i kyrkor, skolor och på torg. Totalt fick vi predika för över åttahundra thailändare och vi såg lite mer än tvåhundra av dem ge sitt gensvar till budskapet om Jesus Kristus! Vi fick be tillsammans med många elever och flera lärare. Något som berörde oss mest var när en elev som hade tagit emot Jesus frågade Ellen i vårt team efter mötet, ”hur kan jag tro på Jesus i en buddistisk familj?” Ellen fick då dela sitt vittnesbörd om hur hon vuxit upp i en icketroende familj och att det faktiskt är möjligt att praktisera tron på Jesus. Detta var till stor uppmuntran för vår thailändske vän. Vi tackar Gud för allt det goda han gör och att riket växer i Thailand!

Din missionär, Simon Lundgren

simon3

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission