Det finns ett pris att betala

Jag är stolt och tacksam över att vi genom hela Gå ut missions historia kunnat se tydlig bestående frukt av arbetet. Genom att göra just det Jesus sa till oss att göra, predika evangeliet genom kraften i under och tecken och träna de nya troende till effektivt lärjungaskap etableras Guds rike. Nya församlingar har alltid varit målet. Men allt kommer med ett pris. 

I detta nummer har du kunnat läsa ett reportage där våra medarbetare Daniel och Felicia Bäckrud återbesökt flera av de platser där vi haft kampanjer i Assam, Indien. De lokala medarbetarna kan dela många berättelse av umbäranden och hårt slit. Och även om vi själva vid mer än ett tillfälle satt våra liv på spel är det dem som är kvar som betalar det högsta priset. Det finns alltid ett pris att betala. Allt kostar på olika sätt.

Vi har under många år stöttat ett antal församlingsplanterare i Assam. Det är en fast kostnad varje månad. Samtidigt växer arbetet och behoven blir allt större. Vi behöver större resurser ekonomiskt för att sända fler då skörden förmeras. Detta sker parallellt med att det politiska tonläget skärps i Indien, förföljelsen ökar och utmaningarna blir fler i varje led. Det är i detta läge vi upplever hur Gud talar till oss och utmanar oss om att på plats bygga ett träningscenter för församlingsplanterare! Vi behöver för att komma igång med detta i ett första led 120 000kr. Utöver detta skulle vi behöva ytterligare ca 10 000kr i månaden för att säkra det månatliga understödet till fler församlingsplanterare som kommer att tränas. Ibland frågar folk mig ”Hur går det med uppföljningen efter kampanjerna?” Idag ber jag att fler ska fråga ”Vilket pris kan jag betala för en bra uppföljning?” Genom en stor eller liten gåva denna månad kan du vara med och lägga grundplåten för ett träningscenter som vi tror kommer ha stor påverkan på Assam under många år. Om du vill finnas med varje månad och stötta de som sänds ut att plantera församlingar vill jag tipsa om att teckna dig för autogiro. Ett enkelt och smidigt sätt att ge som skapar stabilitet och ekonomisk långsiktighet. Stort tack för dina gåvor och förböner.

Jonas Andersson, missionsdirektor

Är du intresserad av autogiro? Tryck HÄR för att ladda ner en blankett

 

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission