Onådda platser och unga missionärer

Innan kampanjen i Mount Vernon hade vi två möten på teplantager. Det var fantastiskt att få ge evangeliet på dessa platser och se hur Rebecca 15år och Agnes 3,5år tog nya steg i sin tro. Både Agnes och Rebecca var med och bad för sjuka. På andra stället predikade vi på Hindu temple road precis vid hindutemplet. Att vi ens skulle få till det var lite osäkert då det ösregnade och prognosen sa att det skulle fortsätta till långt in på natten.

I bilen samtalade vi om detta och Agnes bad en kort bön ”Regn försvinn i Jesu namn”, sen vände hon sig till Lina och frågade: mamma ska regnet försvinna nu? Lina svarade: vi får se ifall molnen flyttar sig. Det tog bara några minuter så slutade regnet och vi kunde sedan predika utomhus. Marken var jätteblöt men regnet kom inte tillbaka!

Det blev ett rejält genombrott på en plats där det sedan tidigare bara fanns en kristen familj. Flera kom till tro, där precis vid hindutemplet. Tidigare hade våra lokala kontakter fått hot: att om de skulle ta kristna predikanter dit så skulle folket där ge dem stryk! Det var verkligen segerstämning efter mötet då man sa: ”Oavsett om ni är glada så är vi glada, för vi vet vilket möte vi precis haft! Inga av dem som kom var kristna! Vi stod i tro för att en skulle komma till tro och nu har vi tretton namn på kontaktkort och fler som bad med i bönen” Efter predikan så bad vi för sjuka bland annat blev en man helad från ryggsmärtor, Rebecka bad för en kvinna som blev fri från huvudvärk och kroppsmärtor.

Läs mer om kampanjen i Sri Lanka i artikeln: ”Lervälling, blodiglar och frälsningsmirakler”

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission