Vem är Mia Christine Helgemo?

Mia Helgemo är 28 år och arbetar sedan hösten 2016 som huvudpastor i Heimdal Misjonskirke i Trondheim, Norge. Hennes familj består av mamma och pappa, en yngre bror och en äldre syster med man och barn. Hela familjen är troende och Mia älskar att vara tillsammans med dem. Hon gillar också att vara ute i naturen och att sjunga, spela gitarr, skriva, läsa böcker, laga mat och se på film.

Mia kom i kontakt med Gå ut mission genom Dag Heggset när hon gick bibelskola i Trondheim. Dag bjöd in Mia att vara med på ACE 2014 (Assosiation Campagne Evangelist) och där träffade hon fler av Gå ut missions medarbetare. Hon attraherades av att Gå ut mission så konkret lever ut missionsbefallningen och att det finns utrymme för de olika tjänstegåvorna. Mias längtan är att få se varje ny troende få bli formad in i lärjungaskapet, bli tränad och sedan utsänd till att använda de gåvor Gud ger till varje troende.

Inget av detta hade varit möjligt om du som understödjare inte fanns! Mia hälsar: ”Tusen tack för att du gör det möjligt för oss att skickliggöra allt från nyfrälsta till de som varit troende lite längre, utöver vår jord. Jag har under min uppväxt och fram till nu strävat efter att vara självständig men Gud har fått lära mig att detta är ett teamwork. I det här arbetet reser man inte bara som en ensam arbetare utan tillsammans med andra med samma uppdrag. Tack för att du som understödjare står med mig med dina gåvor och böner. Vem vet, kanske är just du en av dem som ska följa med mig ut på en resa?

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission