Massiv mobilisering i bön och evangelisation!

Många av de människor och folkgrupper som fortfarande är onådda av budskapet om Jesus, tillhör den muslimska världen. Som organisation arbetar vi mitt ibland flera av dem och har de senaste åren fått se otroliga genombrott för evangeliet. Vi vet att många av dessa segrar föregåtts av intensiv bön. Från mitten av maj till mitten av juni inträffar islams stora bön- och fastemånad. En period då många muslimer söker Gud och ärligt ber att Han ska visa sig för dem sådan Han är. Som en av flera organisationer och samfund världen över vill vi i Gå ut mission uppmuntra dig att under denna period be att Jesus ska röra vid deras hjärtan, visa sig för dem och ge oss fler och bättre möjligheter att presentera Guds kärlek till hela världen Vill du få hjälp att på ett konkret sätt be varje dag så erbjuder vi dig Böneguiden – 30 dagar i bön för muslimvärlden. Maila, ring eller skriv till oss så skickar vi en till dig för 20kr inklusive porto. Vill du beställa flera häften till din bönegrupp, församling eller organisation så ordnar vi det till ett rabatterat pris. Gäller så länge lagret räcker.

Den 19e maj, pingstafton så inbjuder vi dig också att att förena dig med oss och avsätta tid i bön. Under 24 timmar kommer vi att söka Gud och be för oss som organisation, våra medarbetare och alla de fält där vi är verksamma. Vi ber att Anden på nytt ska falla, om större frimodighet att förkunna evangeliet, om fler öppna dörrar och mer medel så vi kan sända ut fler missionärer. Meddela oss gärna på något sätt om du eller er församling finns med någon eller flera timmar under dagen.

När du håller det här brevet i din hand har vi inlett en period av massiv missionsverksamhet. Henrik och Anna Thornell är i Assam och tränar pastorer och församlingsplanterare. När de kommer hem är redan nästa team i luften på väg för att hålla en pionjär kampanj i Bangladesh och strategisk planering. Nästan samtidigt lyfter två team till, till Guinea, där öar ute i Atlanten ska nås, respektive en onådd by på Sri Lanka! Om Gud lägger på ditt hjärta att alltså tjuvstarta och lägga några minuter extra i bön och några eller många kronor extra i gåvor de kommande veckorna, så vet att det verkligen behövs. Tack för att du står med oss.

Jonas Andersson

fullsizer1Missionsdirektor

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission