Din motivation som kristen

Jag är helt ny i arbetet med Gå ut Mission men blir både utmanad, tacksam, glad, inspirerad och full av tro när jag mer och mer inser att det här arbetet inte bara är uppbyggt på vackra ord. Gå ut Mission är att göra just det vi som kristna är kallade att göra – gå ut! Gå ut till dem som inte hört evangelium, vinna människor för Jesus och göra dem till lärjungar. Det är vår Mästares befallning! Den dagen vi sa ja till Jesus accepterade vi också villkoret att ge vidare det vi själva fått del av.

På varje plats där vi fått Guds ledning att arbeta, träffar vi ledare i olika församlingar. Vi upprättar relationer med dem och tar vara på deras kunskap om var det finns onådda grupper. Vi samarbetar för att nå vårt gemensamma mål – att nå ut med glädjens budskap till dem som aldrig fått höra det. Vi tror att Guds tanke med evangelium är att vi ska ha en relation med honom och med våra trossyskon. Så vi är inte ute efter att ägna oss åt olika projekt som bara varar en kort tid och tillfredsställer vårt behov av att ”visa upp” något här hemma. Det är viktigare att göra skillnad över tid, att frukten blir av det slaget som består.

Alla har vi något att bidra med; tid i bön, givande, expertis eller kunskap inom olika områden. Vi är tillsammans Kristi kropp, varje del har sin funktion och var och en sin plats. Vi klarar oss inte utan varandra! Vi tackar Gud för dig, vår bror och syster, som delat med dig av dig själv och dina resurser. Din kärlek till de onådda har inte stannat vid en tanke. Du har satt händer och fötter till evangeliet. Våra medarbetare utöver världen hälsar att de ”kommer att titta efter dig i himlen för att kunna tacka för din insats”.

Jag vill uppmuntra dig att fortsätta engagera dig i missionsbefallningen! Var en ambassadör för Gå ut Mission genom att också berätta för dina vänner om arbetet och vårt behov av förbön och ekonomiskt stöd.

Peter Ek, internationell koordinator

 

 

“If we love God the Father, we must seek the lost. If we love Christ who died for the unsaved, we must seek to lead them to Jesus. If we have any human love, we must seek the lost and try to keep them from the eternal flames of hell.

On the day when we stand before the judgement seat of Christ, we will wish we had done, oh, so much more to seek to save the lost.”

/ Wesley L. Duewel, ”Ablaze for God”

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission