Missionärer med världen i sikte

Den 22-23 så tog den årliga missionskonferensen för ACE (Association of Campaign Evangelists) rum i Nässjö på Hotel Höglandet. Detta var den 16e konferensen sedan den Nordirländske missionären Richard Gunning grundade nätverket år 2002. 

ACE är ett nätverk där vi i Gå Ut Mission finns med och består utav ett 40-tal missionärer från flera olika organisationer och länder som arbetar strategiskt för att nå de onådda och förlorade! I ACE så lägger vi även mycket tid på att uppmuntra, stötta och nätverka med varandra då vi tror att vi kan ha en större inverkan om vi samarbetar. För 2 år sedan tog Jonas Andersson över ledarskapet för nätverket och det har hänt en del sen dess. Bland annat har personer från andra typer av missionsarbete än just kampanjmission kommit och gett input. En större samverkan mellan olika tjänstegåvor i kristi kropp växer nu fram i ACE. Dessutom har nätverket från att ha varit främst nordeuropeiskt, nu blivit globalt och växer med nya organisationer och länder representerade. Årets konferens var fantastiskt Vi var deltagare ifrån 9 nationer som hade en underbar tid tillsammans! Det är verkligen något speciellt när flera evangelister kommer tillsammans med exakt samma längtan och mål, nämligen att att se Jesu missionsbefallning avklarad och uppfylld. Under konferensen så ledde Hillsong Jönköping lovsång och starka stunder av bön och överlåtelse till uppdraget ägde rum och vi blev alla väldigt inspirerade till att gå och satsa ännu mer för Jesu namns skull! En sak som jag tycker är så bra med ACE är att det ges mycket tid åt att nätverka och dela erfarenheter med varandra, något som jag ser som så oerhört värdefullt och viktigt. Det tillsammans med en stark Gudsnärvaro och glädje över uppdraget som är givet till oss präglade verkligen årets konferens. Jag ser redan fram emot nästa år med stor förväntan!

Simon Lundgren, evangelist

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission