Han är DJ för Jesus

Anton Jensen, 24 år, är även känd som DJ Billie Frank. Han kommer från Sävsjö där han är engagerad i Allianskyrkan. När han inte är hemma i Sävsjö så är han ibland ute och spelar som diskjockey. Idén till sitt artistnamn fick han från en filmkaraktär. Anton har blivit anlitad av flera kristna festivaler som Gullbrannafestivalen, Bradford Youth Conference (UK) och UNITE Västerås. Anton har också ett stort hjärta för mission. I samtalet med en vän väcktes idén om att använda sin gåva för Guds rikes skull. Det ledde till att han under sommaren 2017 bestämde sig för att använda sitt DJ:ande till att samla in pengar till mission bland onådda folkgrupper. På frågan om han har något tips till den som funderar på hur den skulle kunna använda sin kreativitet till att bidra till mission svarar han: – Om du vill gå helhjärtat för Jesus, så ska du verkligen gå All in!

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission