Ropet från Madagaskar

madagaskar3

Redan när jag var nio år gammal talade Gud till mig om Madagaskar. Jag minns fortfarnade hur jag bad under ett barnmöte i min hemförsamling och hörde Gud tala.

Jag upplevde en kallelse till Madagaskar. I det ögonblicket visste jag att på något sätt kommer jag någon gång dit. Tolv år senare, i september förra året träffade jag en amerikansk evangelist som hade varit missionär på Madagaskar. Han kopplade ihop mig med en lokal kontakt, som heter Sedera. Det var enormt stort för mig eftersom att jag hade bett för Madagaskar ända sedan jag som nioåring hörde

Gud tala. Det var med stor glädje och tacksamhet vi började planera för en resa till Madagaskar. Planerna var att hålla en kampanj och göra en helikoptermission ut till folkgruppen Betemisirakka som man inte kan nå med bil. Resan var planerad till oktober månad detta året.

Redan i augusti så överförde Gå Ut Mission pengar för kampanjen och allt var klart för att åka. Men i september bröt det ut en böldpestepidemi på ön som har drabbat 1000-tals och ett hundra tal har dött. Med tanke på den väldigt smittosamma böldpesten så valde jag därför att skjuta upp vår resa till Madagaskar till den 1 januari. Eftersom att pengarna redan var nedskickade så samrådde vi med Sedera och bestämde oss för att han skulle få göra en egen missionssatsning med helikopter för att nå onådda folk på ön och även ha med sig ett läkarteam för att hjälpa dem som drabbats av pesten. Vilket blev fantastiskt! Flera människor kom till tro på vår Herre Jesus Kritsus under satsningen! Nu laddar jag för januari och att äntligen få resa ner till det land som Gud för så länge sedan lade

på mitt hjärta. Där ska jag dela budskapet som så brinner i mig, Jesus Kristus! Vi kommer att resa ut i bushen med helikopter för att nå det onådda folket Betsemisaraka. Var gärna med och be för mig och teamet som reser med. Be för människors frälsning, helande, befrielse och förvandlade byar på Madagaskar. Tack för dina förböner och ditt ekonomiska stöd till Gå ut mission som redan nu har fått ge både evangelium och läkarvård åt folken på Madagaskar. Tillsammans sträcker vi oss längre ut till de som aldrig hört!

Din missionär

Simon Lundgren, Go Team

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission