Kampanj i Gobindapur Bangladesh

fralsningsinbjudan

8.- 11. november hade jag glädjen att tillsammans med David Oliw och Magnus Karlberg från Svensk Pionjärmission hålla kampanj i Gobindapur i Bangladesh. Platsen låg bara några hundra meter från gränsen till Indien, i Netrokona distriktet i Mymenisngh. Det fanns en lite baptistkyrka med 30 personer som deltog. De var med under våra seminarier och var med direkt i uppföljningen. Efter att jag undervisat om att Jesus är det enda fundament vi har för vår frälsning så undervisade Magnus grundligt om dopet i Den Helige Ande. För många var det ett lite okänt tema, men efter förbön så blev det stor begeistring och många började tala i nya tungor. På kampanjen samlades det första kvällen ca 500 personer och under veckan ökades skaran till över 2 000 personer sista kvällen. Nästan alla gensvarade på frälsninigsinbjudan under kvällarna. 2 760 personer registerades som frälsningssökande och önskade vidare kontakt med kyrkan. Ungefär 30 personer vittnade om helande på scenen under kvällarna. Under veckan bodde vi i Durgapur, ca 30 km från kampanjplatsen. Pga förstörda vägar efter översvämningar kunde resan ta 2,5 timme enkel väg. Vi stannade till ibland i byarna på vägen och kunde då berätta för människorna där om vad Gud gjorde i Gobindapur. Jag är så tacksam att ännu en gång få dela evangeliet i Bangladesh. Nästa kampanj för min del blir i mars 2018, då tar jag med mig ett team från in hemförsamling Betesda i Eiken, Norge. En liten tanke på vägen: Vi väntar på Jesus andra tillkommelse, men samtidigt nns det många som ännu inte har hört att Han kommit en första gång.

Vänliga hälsningar

Arne Raen, Go Team

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission