En ny missionsvåg från Nässjö till jordens ände!

engagefilm

Den 20-21 Oktober håller Gå ut mission tillsammans med Folk&Språk en missionskonferens med fokus på de onådda och bibellösa folken. Sida vid sida står vi för att missionsuppdraget ska fullbordas.  

Vi längtar efter en ny missionsvåg från Sverige till världens onådda och bibellösa folk. Vi tror att alla behövs för att missionsuppdraget ska slutföras. Bland de onådda behövs bibelöversättningar så att de kan lära känna Jesus i skrifterna. De bibelöversättningar som görs, behöver människor som läser dem och blir förvandlande av Jesus. Vi ser framför oss en ung generation som får tag på Guds hjärta för de onådda och bibellösa. Är detta du? Känner du någon som är ung? Vill du bli berörd av det Gud vill göra i vår generation genom dig bland de bibellösa och onådda? Kom till Nässjö!

För mer info gå in på ENGAGEMISSION.NU

 

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission