GUINEA Dieke: Seger efter seger!

Det fortsatte att regna lite lätt, men efter en stund upphörde det helt! Tack för bön! Vi hade en stark förmiddag på seminariet, Linus undervisade om tjänande ledarskap och att stå tillsammans i tjänst. Vår kontaktperson Oury fortsatte på det temat och Gud gjorde mycket i pastorerna hjärtan och för enheten dem emellan.Ikväll var det lite mindre människor på mötet, människor kan ha stannat hemma på grund av regnet. Men det var fortfarande omkring 2500 personer på plats som trotsade regnet på grund av sin hunger efter Jesus! Linus höll warmup och jag predikade om att Jesus är världen ljus och bjöd in människor att följa Jesus in i ljusets rike och lämna mörkret bakom sig. Massor av människor gensvarde och världens ljus fick flytta in i deras hjärta! Fortsatt massor av helanden, bl.a. En kvinna som varit blind i 15 år som fick sin syn tillbaka! Tack Jesus! Och tack för att ni står med oss i bön, vi gör det här tillsammans. /Teamet genom Emma Mauritzon

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission