GUINEA Dieke: Mycket folk!

Guinea Dieke dag2Vilken dag vi har haft! Emma undervisade pastorerna i Dieke om vår identitet i Kristus och att alla är kallade till tjänst. Kampanjmötet var fantastiskt! Simon predikade om änkans son som Jesus väckte till liv och stora massor fick väckas till andligt liv ikväll! Det är för mycket folk för att vi ska kunna skriva uppföljningslappar, utan pastorerna presenterar sig och berättar var deras kyrka ligger och vi uppmuntrar alla att söka sig till kyrkorna. En pastor förklarade ”åk mot berget, så ser du ett gult hus med tre mangoträd utanför och små svarta och vita hönor som springer omkring”. Hoppas många hittar dit! Med bland pastorerna fanns församlingsplanterare som ska starta sju nya kyrkor i och runt Dieke! Imorgon predikar Emma och Linus undervisar på seminariet.Fortsätt be för oss!Teamet genom Lina Cucca

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission