GUINEA Dieke: Kampanjen igång!

Guinea Dieke dag2 03

JESUS BLIR UPPHÖJD I DIECKÉ!Vi har haft en helt fantastisk första dag! På förmiddagen träffade vi pastorerna i staden, bad tillsammans och åkte runt tillsammans till staden ledare, borgmästaren och företagsledare och bad för dem och bjöd in dem till kvällen.Omkring 8000 personer var med under hela kvällen, många från den helt onådda Manya-stammen! Simon höll warmup och Lina predikade evangeliet med kraft och berättade hur Jesus tog vår plats och dog för oss, tusentals gav gensvar på frälsninginbjudan! Många blev helade ikväll, personer som aldrig gått började gå, en kvinna hade bara kunnat gå med hjälp av käpp, nu dansade hon på scenen utan att stödja sig på något! En man med förlamad arm blev helt helad och en flicka med smärtor i magen. Alla människor ropade och prisade Jesu namn! Gud förvandlar Diecké den här veckan och vi är så glada att få vara en del av det och samarbeta med pastorer och församlingsplanterare här i staden. Be om fortsatta genombrott för Guds rike! / Teamet genom Emma

Guinea Dieke dag2

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission