Young Missionaries

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av din sommar på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet, att få följa med ut och pröva vingarna på missionsfältet!

 

Angående Corona-situationen – vi satsar i Sverige!

Med anledning av Corona-situationen gör vi en del ytterligare förändringar inför sommaren 2020. På grund av osäkerhet kring flygmöjligheter och svårigheter med planering det tillför kommer vi att ställa in sommarens utlandsresor. Istället satsar vi på Sverige-team i sommar. I Sverige bor det ca 10 miljoner människor. Det finns så många människor som aldrig fått uppleva Guds kärlek. Många lever i ensamhet, andra söker lycka i pengar, karriär och status. Många går med en tomhet på insidan som bara Jesus kan fylla.

Vi är mycket glada att vi i sommar kommer sända team till olika nystartade kyrkor i Sverige, för att hjälpa dem med att nå människor på sin plats med budskapet om Jesus. Vi kommer vara i små team och följa Folkhälsomyndighetens direktiv.

Om saker och ting förändras och vi ändå behöver ställa in dessa resor, kommer du att få din ansökningsavgift återbetald. Så tveka inte! Skicka din ansökan nu!

Följ med ut i sommar!

Ansök till en av sommarens resor!

I Young Missionaries finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

 

Göteborg, Biskopsgården

Biskopsgården är en utsatt stadsdel i Göteborg. Området har drygt 30 000 invånare. Behovet är stort efter Jesus. Här finns en nystartad församlingsplantering som samlar människor från olika religiösa bakgrunder och länder som Somalien, Pakistan, Turkiet, Azerbadjan och Indien.

Datum: 22-28 juni

 

Borås, Hulta

I stadsdelen Hulta som har ungefär 4500 invånare finns Ekarängskyrkan som är den enda frikyrkan i sydöstra Borås, där ca 20 000 människor bor. Församlingen möter mycket barn och ungdomar och människor längtar efter gemenskap.

Datum: 22-28 juni

 

Arlöv

Arlöv ligger ganska nära Malmö och har drygt 18 000 invånare. Många av de som bor här är nysvenskar, muslimer, sjukskrivna eller sjukpensionärer, eller ensamstående föräldrar som kämpar med att få ihop vardagen. Så man kan lugnt säga att Arlöv har ett stort behov av de goda nyheterna om Jesus! Församlingsplanteringen här (Centrumkyrkan Burlöv) har inte hållit på i mer än 1,5 år, och är fortfarande i en startperiod, där de försöker nå nya människor, unga som gamla. De har sedan ett år tillbaka haft en hemgrupp, (med ca 15 pers) där människor har börjat ta emot Jesus, och förvandlas, steg för steg. Men de längtar efter att se fler förvandlas och gå från mörker till ljus!

Datum: 22-28 juni

 

Katrineholm

I Katrineholm finns det väldigt få kristna. Här behövs det många som behöver få höra om Jesus. Agape Katrineholm är en liten församlingsplantering som försöker nå människor med de Goda Nyheterna. De vill gärna ha hjälp från ungdomar som vill komma och göra en insats.

Datum: 22-28 juni

 

Betalning

Kostnad för att deltaga i ett team är 1400 SEK.

När du ansökt får du ett e-postmeddelande som bekräftelse. Längre fram får du en faktura skickad till dig på 1400 kr skickad till den e-postadress som du har angivit.

Läs vidare

Utvalda inlägg

Fler inlägg