9 nationer på 2 veckor

Corona, missionspraktik, corona, missionspraktik… Hur gör man? Vi insåg av naturliga skäl, att det skulle bli svårt att resa ut på missionspraktik i år. Men när en dörr stängs öppnar Gud en annan. Eller i det här fallet många andra. I slutet på april kom våra Team Pionjär-elever till Nässjö för 2,5 veckors missionspraktik. Efter att alla testats negativ för Covid-19, blev det fullt ös. Med hjälp av internet, datorskärmar, Guds Ord och Helig Ande började eleverna betjäna människor runt om i världen. Det vittnades i Pakistan, predikades i Indien, bads till frälsning i Brasilien och så vidare. Sammanlagt besökte eleverna på detta sätt hela nio olika nationer, på fyra olika kontinenter. Här kommer några glimtar från årets missionspraktik.

pionjarmobil

Joel berättar

Vi har haft missionspraktik online i Nässjö! Under veckorna har vi haft olika sorters samlingar, vi har fått tala och vittna inför yngre kristna och uppmuntra dem! Men vi har också fått vara en del av att tala inför icke troende! Vi har berättat om Jesus och vad han har gjort i våra liv och vad han kan göra i andras liv. Det har känts speciellt eftersom man inte har varit på plats i landet och fått träffa alla personligt. Det är lite underligt att man inte får en chans att prata med alla efteråt och man får inte alltid se eller höra vad frukten blir av det hela. Men vi kan alltid vila i att Jesus gör saker där hans namn blir förkunnat! Det har varit många tekniska utmaningar och det är inte alltid all teknik fungerar, men jag är så oerhört tacksam att vi fick denna chansen att testa på detta. Jag har lärt mig så mycket om hur man kan förkunna evangelium på ett bra sätt. Helt fantastiskt hur vi kan vara i Nässjö och nå ut till hela världen när man tänker på det!

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission