Gripa tag i Guds hand

Häromdagen fick jag en notis på Facebook, de ville att jag skulle se tillbaka på ett minne som tog plats för ett år sedan. Inlägget började med ”Nu är Simon, Joel och Anton på väg till Guinea för att hålla kampanj bland Susufolket!…” När jag ser tillbaka på detta minne gör jag det med stor glädje. Det var en kampanj där tre nya församlingsplanteringar blev frukten av Guds ingripande med frälsning, helande och upprättelse. Nu ett år senare känns det verkligen som notisen avgav det, något som skedde då – ett minne.

Det har gått en tid nu sedan vi kunde resa ut och ha kampanjer som vanligt. Med glädje har vi under denna tid fått se Guds ingripande på fältet genom våra lokala medarbetare. Men längtan tillbaka har hunnit växa sig stor nu. När en tävlingscyklist tagit ett uppehåll kan det kännas tungt att komma upp på cykeln igen, på samma sätt är det lätt att bli skraj av tanken att återigen ”komma igång”. Att börja samla in pengar och kasta sig ut med förväntan att Gud ska gripa in med under och tecken bland de onådda.

MEN Gud har inte tagit ett uppehåll! Han pausade inte i våras, somras eller i höstas och kommer inte att göra det i vinter. Det innebär att vi får hålla fast i Guds hand för att återigen komma upp i fart. Låta honom hjälpa oss komma tillbaka till att möta fyllda kampanjplatser, guppiga bilresor och spontana kollekttal. Notisen om ett avlägset minne kommer snart vara en verklighet igen, det är jag övertygad om. Innan vi vet ordet av kommer vi stå där, mitt bland de onådda och återigen förkunna det glada budskapet. Så låt oss gripa tag i Guds hand för att komma upp i fart. Låt oss börja accelerera! I bön och i givande. Låt oss stå tryckta mot dörren helt redo! Tänk om vi vore så redo och uppe i varv att när dörrarna öppnas har vi flera insamlade kampanjbudgetar som är dränkta i era förböner.
Tack för era förböner och ert givande för det fortsatta arbetet!

Joel Sandgren, Evangelist

© 2020 All Rights Reserved Gå Ut Mission