Ung Missionär

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av din sommar på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet, att få följa med ut och pröva vingarna på missionsfältet!

Resor 2018

Läs om kommande resor!

I Ung Missionär finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

 

Bulgarien

I Bulgarien jobbar vi i städerna Pazardzhik och Plovdiv. I dessa områden finns många turkar och romer. Turkarna är en enormt stor onådd folkgrupp. Utifrån våra baser åker vi ut i närliggande byar och håller möten tillsammans med turkiska ungdomar.

Ålder: 15-20 år

Kostnad: 2900 SEK + flygresa

Datum:

2 juli – 9 juli Plovdiv,

29 juli – 5 augusti Pazardzhik,

6 augusti – 14 augusti Pazardzhik

Antal dagar: ca 7

 

Thailand

I Thailand åker teamen ut till olika platser och evangeliserar på många varierande sätt. Det kan t.ex. vara by- och torgmöten, gatuevangelisation, hembesök, möten på skolor och i fängelser. Välkommen med till ett av världens mest onådda länder!

Ålder: 18-20 år

Kostnad: 3770 SEK + flygresa

Datum: 2 augusti – 12 augusti

Antal dagar: 12

 

Montenegro

Vi deltar i ”Impact the Balkans”, i samarbete med Pentecostal Europe Fellowship och Jesus Revolution. Teamet börjar med några dagars träning i Bulgarien, därifrån tar man sig sedan vidare med buss till Montenegro. På denna resa kommer du möta många andra unga missionärer från Tyskland, Norge och flera andra europeiska länder.

Ålder: 18-20 år

Kostnad: 6 500 SEK + flygresa

Datum: 30 juni – 15 juli

Antal dagar: 16

 

Ansök!

I formuläret nedan ansöker du till årets resor!

OBS! Datumen kan komma att justeras något


Kosovo 30/6-15/7Bulgarien 02/07-09/07Bulgarien 30/7-6/8Thailand 2/8-11/8Bulgarien 6/8-14/8

Hur ska jag ha råd att åka?

För att ha råd med att åka på missionsresa, rekommenderar vi att du söker bidrag i din hemförsamling. Om din församling inte har en färdig blankett för detta kan du ladda ner och använda den här:

Ladda ner blankett

Läs vidare

Utvalda inlägg

Fler inlägg