Ung Missionär

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av din sommar på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet, att få följa med ut och pröva vingarna på missionsfältet!

Välkommen till Gathering 2019.

Missa inte 22-24 november i Borås!

Detta är för dig som varit ute på mission, vill ut mission eller är nyfiken på vad mission innebär. Den 22-24 november är det dags för Ung missionärs årliga helg. Den kommer att bestå av bland annat undervisning, möten, inspiration och evangelisation. Vi kommer att hålla till i Korskyrkan, Borås och tillsammans låta Guds kärlek för de onådda folken drabba oss. Vi tror att Gud vill använda alla generationer för hans rikes skull. Vi tror på unga som går ut till en värld som behöver Jesus mer än någonsin. Så vill du vara med och utrustas? Vill du bli inspirerad till mission? Vill du ta nya steg i din tro? Kom då på Gathering 19!

När: 22-24 November

Var: Korskyrkan Borås, Bohusgatan 2, Borås

 

Program:

Fredag:

18:00 Incheckning

19:30 Mingel

20:00 Kvällsmöte

 

Lördag:

09.00 Frukost

10.00 Undervisning

12.30 Lunch

14.00 Evangelisation/bönevandring i Borås

16.30 Middag

18.00 Kvällsmöte

20.00 Kvälls-fika

 

Söndag:

11:00 Gudstjänst

 

Anmäl dig här! 

(Sista anmälningsdatum för mat och boende: 18 november)

 

Ansök till årets höstlovsresa!

Läs om kommande resor!

I Ung Missionär finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

 

Makedonien

I Makedonien verkar vi i huvudstaden Skopjes, stora romska område Shotka. Här bor 50 000 människor och ytterst få är troende.

 

Datum

26 oktober  – 2 november

 

Kostnad: 3500 kr + flygbiljett

Hur ska jag ha råd att åka?

För att ha råd med att åka på missionsresa, rekommenderar vi att du söker bidrag i din hemförsamling. Om din församling inte har en färdig blankett för detta kan du ladda ner och använda den här:

Ladda ner blankett

 

 

 

Läs vidare

Utvalda inlägg

Fler inlägg