Ung Missionär

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av din sommar på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet, att få följa med ut och pröva vingarna på missionsfältet!

Resor 2019

Läs om kommande resor!

I Ung Missionär finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

 

Bulgarien

I Bulgarien jobbar vi i städerna Pazardzhik, Plovdiv och Sofia. I dessa områden finns många turkar och romer. Utifrån våra baser åker vi ut i närliggande byar eller stadsdelar och håller evangelisationsmöten och delar evangeliet med människor på olika sätt.

 

Datum

24 juni – 2 juli – Sofia (OBS! Datum flyttade till 6-13 augusti)

15 juli – 23 juli – Sofia

20 juli – 25 juli Pazardzhik

25 – 31 juli – Pazardzhik

 

Kostnad: 3500 kr + flygbiljett

 

Spanien (Afrika) – OBS! Den här resan är fullbokad

Följ med till över Medelhavet och evangelisera bland afrikanska muslimer.

 

Datum

23 juni – 1 juli

 

Kostnad: 4200 kr + flygbiljett

 

Makedonien

I Makedonien verkar vi i huvudstaden Skopjes, stora romska område Shotka. Här bor 50 000 människor och ytterst få är troende.

Datum

5 augusti – 12 augusti

 

Kostnad: 3500 kr + flygbiljett

 

OBS! Datumen kan justeras någon dag

Ansök!

I formuläret nedan ansöker du till årets resor!

Hur ska jag ha råd att åka?

För att ha råd med att åka på missionsresa, rekommenderar vi att du söker bidrag i din hemförsamling. Om din församling inte har en färdig blankett för detta kan du ladda ner och använda den här:

Ladda ner blankett

 

 

 

Läs vidare

Utvalda inlägg

Fler inlägg