Young Missionaries

Världen väntar på dig!

Lägg en vecka av din sommar på mission! Det blir en vecka du aldrig kommer glömma, där Gud får väcka upp saker i ditt liv, när du är med och sprider budskapet om Jesus! En vecka där du får bli utrustad och använd som ett verktyg i Guds händer. Vi erbjuder resor för dig mellan 15-20 år, som har en längtan eller nyfikenhet, att få följa med ut och pröva vingarna på missionsfältet!

Följ med ut i sommar!

Ansök till en av sommarens resor!

I Young Missionaries finns inga bänksittare. Alla är med på planen. Du kommer bli utmanad och uppmuntrad till att bidra med vittnesbörd, lovsång, förbön, drama, predikan osv. På varje plats har vi någon form av evangelisation där du är med och bidrar till att människor får höra om Jesus, kanske för första gången. Veckan består också av undervisning, coachning, andakter och gemenskap.

 

Albanien I Albanien kommer teamet bo i Pogradec beläget vid Ohridsjön, i sydöstra Albanien. Tillsammans med en lokal församling kommer teamet gör olika outreach.

Datum: 21-28 juni

 

Nordmakedonien Nordmakedonien är ett av Europas varmaste och torraste (och mest spännande) länder. Med huvudstaden Skopje som utgångspunkt, kommer två team åka hit i sommar för att bland annat evangelisera i Shutka, som är världens största romska område.

Datum: 22 juni – 2 juli och 8-16 augusti

 

Bulgarien Till Pazardzhik i Bulgarien kommer två team att åka. Utifrån basen görs varje dag korta resor till olika turkiska och romska byar, där vi håller evangelisationsmöten ute på gatan.

Datum: 26 juli – 2 augusti och 2-9 augusti

 

Serbien I Serbien kommer vi samarbeta med en romsk församling i Levaskec. Därifrån kommer vi göra olika satsningar både i Levaskec och på andra ställen.

Datum: 3-10 augusti

 

 

Betalning

Kostnaden för resorna är 3500 SEK + Flygbiljett

Av de 3500 SEK betalar du 900 SEK i anmälningsavgift för att din anmälan ska vara giltig. Instruktioner om hur du gör detta kommer i ett e-postmeddelande när du fyllt i ansökan. Om du avanmäler dig senare får du ej tillbaka dessa 900 SEK. Längre fram får du en faktura på 2600 SEK skickad till den e-postadress du angivit.

 

Läs vidare

Utvalda inlägg

Fler inlägg